Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ
 
 
Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας-Δείτε φωτό Η αντιπρόεδρος του ΔΣ Αθηνά Πατρώνη ευχηθηκε να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν


    Το τμήμα του προνηπίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών πραγματοποίησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα την προχθεσινή Τετάρτη.
   Στη διάρκεια της όμορφης γιορτής, τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Το χαμένο αστεράκι ».
  Τα παιδιά χάρηκαν και προσπάθησαν με τον συντονισμό των νηπιαγωγών τους να αποδώσουν το νόημα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων. Ακόμα τα παιδάκια τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και ο Αϊ-Βασίλης τους έδωσε τα δώρα τους.
  Την Γιορτή επισφράγισε η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., δημοτική σύμβουλος κυρία Αθηνά Πατρώνη (πρόεδρος διατελεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς). Η κυρία Πατρώνη ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό του Βρεφοκομείου, έδωσε συγχαρητήρια στην Διευθύντρια, στις νηπιαγωγούς και συντελεστές τις γιορτής.
  Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά και όπως χαρακτηριστικά είπε, «παρόλα τα προβλήματα που περνάμε να έχουμε αισιοδοξία και όλα θα ξεπεραστούν». Παραβρέθηκαν και η κυρία Ελένη Σούτερα μέλος του Δ.Σ. καθώς γονείς και συγγενείς των παιδιών.
  Όλοι κεράστηκαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα από τα χεράκια των παιδιών.
  Οι φωτογραφίες είναι της Ελισάβετ Ανθοπούλου.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου